Mural BCN a la nova Terminal E (Moll Adossat del Port de Barcelona)

• El 19 d’abril de 2018 es va presentar als mitjans, en roda de premsa, la nova Terminal E ubicada al Moll Adossat del Port de Barcelona. La terminal d’última generació compta amb 12.500 metres quadrats i dos pisos.

• Hi ha previst inaugurar-la el pròxim 5 de maig del 2018. De moment el nom que tindrà és un misteri.

• La terminal pot acollir la nova classe de vaixells de creuer verds de propera generació de Carnival Corporation & PLC, que estaran completament operats amb gas natural liquat (GNL), el combustible fòssil més net del món.

• Les especificacions de disseny i construcció de la terminal són altament eficients quant a consum d’energia.

A l’esquerra: Sixte Cambra, president del Port de Barcelona; al mig, Sandra Yunta, Gerent Barcelona Cruise Terminal (Palacruceros: companyia subsidiària de Carnival Corporation & plc); i a la dreta, Michel Nestour (Vicepresident Global Port and Destination Development – EuroMed).
Una presentació molt emocionant.
Proveïdors locals de la Terminal E al Moll Adossat del Port de Barcelona.

MURAL BCN
És una composició de 27 metres d’amplada per 10 metres d’alçada, hi ha al voltant de 4000 fotografies, disposades en 50 vidres impresos en alta resolució. Aquest Skyline de Barcelona és obra meva! No cal dir que ha estat un repte enorme, hi podreu trobar fotografies de Carnival Corporation & PLC, dels diferents equips de l’obra, i també moltes fotografies de Barcelona que he fet jo (El Parc Güell, El Museu del Disseny, Les Rambles, La Pedrera, El Port, El Mercat de la Boqueria, etc.)

Projecte del Mural BCN.
Projecte del Mural BCN.
Detall del Mural BCN.
Detall del Mural BCN.

Tanmateix vull agrair la confiança i l’excel·lent filosofia de l’empresa americana al treballar amb proveïdors locals, en primer lloc a Michel Nestour (Vicepresident Global Port and Destination DevelopmentEuroMed), i molt especialment a la Sandra Yunta Gerent Barcelona Cruise Terminal (Palacruceros) Companyia subsidiària de Carnival Corporation & plc, i també a tots els altres membres de l’equip de Barcelona. Ha estat una experiència fantàstica!!

Davant l'obra.
Davant l’obra.
Periodistes i mitjans.
Periodistes i mitjans.
Pujant al 2n pis per les escales automàtiques.
Pujant al 2n pis per les escales automàtiques.
En el segon pis, per l'ascensor.
En el segon pis, per l’ascensor.

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close